Peníze ihned a bez čekání

Krátkodobá nebankovní půjčka i pro ženy na mateřské

Krátkodobá nebankovní půjčka i pro ženy na mateřské

Když chodíte do práce a máte slušnou výplatu, pak půjčení peněz není nic složitého. Stačí zajít do banky a peníze jsou obratem vaše. Zvláště pokud se vám jedná o nějakou menší sumu. Horší je to, když nepracujete. Nebo když jste odkázání třeba jen na mateřskou či rodičovský příspěvek od státu. V takovém případě vám obvykle v bance nepůjčí.

Existují ale výjimky. Jedná se především o nebankovní půjčky, které je možné najít na internetu. Nebankovní finanční společnosti mají na poskytování půjček a úvěrů méně přísná kritéria. Peníze si tak mohou půjčit i ti, kdo mají v bance „smůlu“. Půjčky jsou často určeny i pro důchodce nebo někdy i pro studenty či nezaměstnané.

Nebankovní půjčka pro ženy na mateřské

Jednou z možností, jak získat peníze, když jste zrovna doma s dítětem na mateřské nebo rodičovské, nabízí tato nebankovní půjčka. Jeto krátkodobá nebankovní půjčka. Jako taková vám nabízí pouze menší sumu peněz. Maximální výše půjčky je omezena na 8000 Kč a částku byste měli vrátit do 30 dní. Existuje ale celá řada situací, kdy i tato malá půjčka může být vítanou pomocí.

Co nabízí tato krátkodobá půjčka?

  • Rychlá půjčka od 1000 Kč do 8000 Kč
  • Splatnost od 5dní do 30 dní
  • Možnost prodloužení doby splatnosti
  • Vyřízení přes internet, bez osobní schůzky
  • Bez ručitele a bez zástavy
  • Půjčky pro zaměstnance, pro OSVČ, pro důchodce, pro ženy na mateřské nebo rodičovské.

Vyplatí se krátkodobá nebankovní půjčka?

To, nakolik je podobná půjčka výhodná, záleží na vašem zvážení. Podobně, jako i u jiných nebankovních úvěrů, i zde musíte počítat s tím, že při vracení peněz neplatíte jen to, co jste si půjčili. Ale půjčená částka je navýšená o příslušný poplatek. A ten není zrovna malý.

Pokud byste si půjčili částku 5000 Kč, pak po třiceti dnech zaplatíte celkem 6640 Kč. Poplatek za půjčení peněz je tedy 1640 Kč. Pokud byste si půjčili 8 tisíc korun, pak je poplatek za půjčení peněz ve výši 3040 Kč.

Jak je vidět, poplatky u této půjčky jsou poměrně dost vysoké. Je tedy na zvážení, jestli vám podobná finanční půjčka nezpůsobí jen další obtíže. Jsou určitě situace, kdy i taková půjčka může řešením finančních problémů. Před uzavřením půjčky byste si ale měli dobře rozmyslet jak, a z čeho budete peníze vracet.

Online žádost o půjčku pro ženy na mateřské

Pokud jste žena na mateřské a hledáte možnost, jak si rychle půjčit peníze, pak můžete o půjčku požádat ihned. Online žádost o půjčku najdete zde.

Podrobné informace:

Krátkodobá nebankovní půjčka i pro ženy na mateřské
Nabídka Rychlá nebankovní půjčka na cokoliv. Až 8000 Kč do 10 minut.
Popis půjčky Půjčka i pro ženy na mateřské nebo rodičovské. Až 8000 Kč, které máte k dispozici ještě dnes. Vyřízení bez ručitele a bez zástavy, jen přes internet.
Základní parametry
Minimální půjčka 1000 Kč
Maximální půjčka 8000 Kč
Minimální doba půjčky 5 dní
Maximální doba půjčky 30 dní
RPSN půjčky: 4933,41% – 2697281,32%
Příklady a RPSN
Příklad 1: Příklad půjčky: 10 000 Kč na dobu 30 dní, pevná zápůjční úroková sazba je 0 ročně, RPSN je 4 933,41 %. Celková splatná částka je 13 800 Kč. Minimální doba splácení je 5 dnů a maximální doba splácení je 30 dní, s možností odložení splátky. Maximální RPSN je 2697281.32%.
Příklad 2: —-
Podmínky půjčky: Dokládá se kopie OP (občanský průkaz), kterou dokládáte v procesu schvalování žádosti o půjčku. Dále budete potřebovat výpis z bankovního účtu (k ověření finanční situace). Zaměstnanci dokládají dvě poslední výplatní pásky. OSVČ daňové přiznání za poslední uzavřené období. Důchodci důchodový výměr. Ženy na mateřské dokládají doklad o peněžité pomoci v mateřství nebo o rodičovské dovolené.
Poskytovatel úvěru
Fair Credit Czech s.r.o.
IČO IČO _04455835
Adresa Kubánské nám. 1391/11
Praha 10, 100 00
E-mail info@teticka.cz
Telefon 800023055
Více informací www.teticka.cz

Upozornění:Všechny informace týkající se půjčky nebo úvěru na této stránce pochází z veřejně dostupných zdrojů (databáze, www stránky). Údaje jsou průběžně aktualizovány. Provozovatel webu neodpovídá za správnost, úplnost a přesnost těchto údajů. Pro přesné podmínky navštivte webové stránky poskytovatele půjčky nebo úvěru. Na tomto webu také není možné sjednat uvedenou půjčku, jsou zde zveřejněny pouze informativní parametry a informace.

Srovnávač půjček:
  • Srovnávač různých úvěrů
    mnoho různých možností:
    bankovní, nebankovní půjčky a úvěry
  • Peníze pro všechny
    pro firmy a OSVČ
    pro zaměstnce i nezaměstnané
    pro důchodce i studenty
  • Kolik si půjčit?
    od 5000 Kč
    do 1 milión Kč
  • Na jak dlouho?
    1 den až 240 měsíců
  • RPSN úvěrů:
    Nabídky již od 9,7%
  • Různé podmínky
    Bez ručení
    Bez zástavy
    Bez registrů
    Bez potvrzení
    Pro zaměstnance
    Pro ženy v domácnosti
    Pro důchodce
    Pro studenty
  • Peníze ihned
    1000 Kč – 10.000 Kč do hodiny
    Úvěry od 10 tisíc Kč do druhého dne
Srovnávač půjček - různé nabídky